Medewerkers

Ine Pijl-MarcellisKinderfysiotherapeute

Als kinderfysiotherapeute ben ik specialist op het gebied van schrijfproblematiek (vanaf groep 2), motorische ontwikkeling, visueel ruimtelijke problematiek, sportblessures bij kinderen (incl medical taping) en voorkeurshoudingen bij baby’s.

Omdat in deze moderne drukke tijd kinderen veel prikkels ervaren ben ik me tevens gaan specialiseren in ontspanningsoefeningen en kindermindfulness.

Een snelle manier om prikkelverwerking te optimaliseren is ReAttach. Ik heb de opleiding tot ReAttach therapeut kind & jeugd afgerond. ReAttach is een kortdurende interventie die gericht is op het opheffen van belemmeringen, het optimaliseren van ontwikkeling en het activeren van nieuwe vaardigheden.

Danielle van AstenAlgemeen fysiotherapeute

Al 12 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeute en sinds kort werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Wierden. Als therapeute met een hands-on mentaliteit wil ik graag behandelingen uitvoeren om de fysieke gesteldheid te verbeteren en de beperkingen in functioneren te verminderen. Door mijn ervaring kan ik uitstekend behandelmethodes aanpassen aan de specifieke behoeften van de patiënt.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van oncologische patiënten. Oncologische revalidatie is tijdens elk moment van de ziekte een onmisbaar. Tijdens de oncologische revalidatie behandel ik veel littekens. Uiteraard is dit na elke operatie een aanvulling tijdens de behandeling.

Merle Alberts Algemeen fysiotherapeute

Sinds 1,5 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapiepraktijk Wierden. In deze periode heb ik niet stil gezeten en ben ik mij gaan verdiepen in een gezonde leefstijl. Ik ben dan ook gecertifieerd leefstijlcoach en kan patiënten begeleiden voor de GLI.

Daarnaast ligt mijn interesse bij onbegrepen klachten en chronische pijn, dit de reden is dat ik afgelopen september ben gestart met de master psychosomatische fysiotherapie.

Mathlyn LetteboerKinderfysiotherapeute

Als kinderfysiotherapeut doe ik mijn werk met veel plezier en enthousiasme waardoor ik hoop dat elk kind met plezier bij mij komt. Ik werk vanuit één benadering en dat is de verbinding met een kind. Die verbinding is de kracht van een goede samenwerking. Als kinderfysiotherapeut zie ik kinderen die moeite hebben met de motoriek. Denk hierbij aan moeite hebben met kruipen, leren lopen, leesbaar schrijven en klimmen/klauteren. Maar ook kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren en het lastig vinden om stil te zitten, zijn bij mij op hun plek.

Naast de kinderfysiotherapie heb ik de Master Pedagogiek, Sensorische Informatie-verwerking en Intensieve Pedagogische Thuishulp afgerond. Een geweldig mooie aanvullingen op mijn vak.